Oferta școlară

Bursa de valori educaţionale, editia a XX-a

Bursa de valori educaționale este inclusă în Săptămâna de excelenţă pentru elevi și reprezintă un proiect cu tradiție organizat de Primăria Municipiului Ploiești în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova și Inspectoratul Școlar Prahova.

Ediţia a XX-a a Bursei de valori educaţionale se va desfăşura ȋn perioada 18.05-12.06.2020, la postul de televiziune Ploieşti Tv, unde reprezentanți ai liceelor și ai școlilor profesionale vor prezenta oferta educațională, cu scopul de a veni în sprijinul elevilor de clasa aVIII-a, în vederea diminuării efectelor negative ale pandemiei.

Postul Ploiești TV se distribuie pe rețelele de cablu UPC și Digi TV. Deasemenea, emisiunile vor putea fi vizionate si online, atât pe canalul de You Tube al televiziunii, cât și pe site-ul ISJ Prahova.

În acest context, ȋn data de 18.05.2020, Liceul Tehnologic de Transporturi Ploieşti a fost reprezentat de dna prof. Mădălina Tuinete-coordonator de programe şi proiecte educative, care a subliniat faptul că instituţia noastră are o tradiţie de mai bine de opt  decenii ȋn şcolarizarea elevilor ȋn domeniul transporturi. De asemenea, s-a accentuat faptul că meseria de mecanic auto, ocupă locul 2 ȋn topul meseriilor din România, precum şi  elevii, prin nivel 3-şcoală profesională, calificarea mecanic auto, respectiv, tinichigiu-vopsitor auto şi prin nivel 4-liceu tehnologic, calificarea tehnician transporturi şi tehnician electrician electronist auto,  pot obţine permis categorie B.

Mai multe informaţii despre prezentarea ofertei educaţionale a Liceului Tehnologic de Transporturi, ȋn cadrul emisiunii de la Ploieşti Tv, puteţi urmări aici:

https://republikanews.ro/bursa-de-valori-educationale-continua-la-ploiesti-tv/

https://www.youtube.com/watch?v=AhCn37xFPu0

https://www.facebook.com/isjphro/

http://www.isj.ph.edu.ro/blog/bursa

Oferta educationala LT Transporturi an scolar 2020-2021

Ghidul candidatului

Oferta educationala LT Transporturi An scolar 2019-2020

LT Transporturi_Ploiesti_2019-2020

OFERTA EDUCAŢIONALĂ

ANUL ŞCOLAR 2018-2019

LICEU:

Clasa a IX-a zi:

  • Tehnician electrician electronist auto –  1 clasă
  • Tehnician transporturi – 1 clasă

Clasa a XI-a seral:

  • Tehnician electrotehnist – 2 clase

ŞCOALA PROFESIONALĂ:

Clasa a IX-a:

  • Mecanic auto – 3 clase
  • Tinichigiu vopsitor auto – 1 clasă